mandag den 16. juni 2014

Hyggelig weekend, langt ude på landet.

Så er det igen blevet mandag. Det er egentlig utroligt, så mange der af dem. Jeg har faktisk ikke tal på, hvor mange mandage der har været i mit liv. Jeg er helt med på at det kan regnes ud, men det gør nu ikke noget. Det er ikke så vigtigt.


Det er tilgengæld vigtigt at man hygger sig. Det har jeg så gjort i weekenden. Som jeg skrev har der været Bondens Marked på Brandbygegaard, i Alrø. Kim og jeg tog der op lørdag morgen og jeg holdt så skansen, til søndag eftermiddag. Kim har været lidt rundt i omegnen, for at besøge nogle mennesker han kender, mere eller mindre. Vi sov fantastisk i tagteltet. Jeg er sikker på, at det får vi meget glæde af.Markedet blev afholdt i Lone og Sørens store lade. Vi var ikke så mange stande, 10-12 stykker tror jeg. Bondens Marked er et udpræget mad marked. Det er helt klart det folk kommer efter. De fleste havde ikke lige tænkt på, at der var andet en mad relaterede varer.  Der var lækker mad, gode kager og vin af fin kvalitet. Der er gang i frugt vins fremstillingen her i landet. Det smagte pragtfuldt, jeg tror på at der bliver et marked for det. Der er ingen grund til udelukkende, at drikke de importerede vine, når Danmark bugner af frugt som rent klimamæssigt passer til forholdene her.Jeg fik ikke et stort salg, tilgengæld var der meget positiv tilbagemelding på mine kurve.  Som jeg tidligere har oplevet, så kommer folk ofte igen, så kan jeg jo håbe at de er mere indstillet på at købe en kurv, til det de køber. Blikkenslageren her, måtte dog eje denne åbne kurv.

Nu er "kursen" så sat mod Norge, her skal jeg på Kunsthåndværker Marked i juli. Der skal lige suppleres op med et par modeller og en stor "pose" til udstillingen på Risør Kunstforum skal laves færdig. Så egentlig har jeg mere brug for fri dage, end flere arbejdes mandage.


2 kommentarer:

  1. Det ser aldeles skønt ud det marked!

    SvarSlet
  2. Markedet løber af stabelen igen d. 16-17 august. Du vil kunne se nærmere på siden: Beretning fra et autentisk landbrug. Jeg håber at jeg får mulighed for, at deltage der igen.

    SvarSlet