fredag den 13. juni 2014

Land Rover, nu med nyt tagtelt.


Så fik vi endelig taget en beslutning om at investerer i et tagtelt, til den gamle Land Rover. Sidste sommer lånte vi et tagtelt i et par dage. Vi var ikke helt sikre på, om vi ville gide, det der med at skulle kravle ned af stigen, når der skal nattisses. Der er jo også det, at vi skal slå teltet ned når vi skal flytte os, ved hjælp af køretøjet. Men det må komme an på en prøve. Når først vi har slået op og ned nogle gange, bliver vi vel hurtige til det.Samtidig fylder man  ikke så meget i landskabet, når teltet er på taget. Det er forholdsvis let at slå op, man kan bedre finde et sted hvor der ikke nødvendigvis står campingplads. Teltet kan bruges med eller uden det underste telt. Uden underteltet, er der jo kun tagetagen.
Teltet er nu slået sammen, det vil blive siddende på tagbøjlerne resten af sommeren.  Det skal prøves af i weekenden, hvor der er Bondens Marked på Brandbygegaard. Jeg sælger kurve der oppe lørdag og søndag. Det glæder jeg mig til. Det er sjovt at komme i kontakt med mennesker, som næsten altid er interesserede i at hører, lidt om hvordan det her nu gøres.Vi er heldige at have nogle som gerne vil komme og passe hus, hund, høns og skildpadde. De kommer ud i det grønne og går tur, fisker hvis de har lyst til det, går tur med Haldur, og alle er glade. En super ordning.

3 kommentarer:

  1. Spøjs ide med det tagtelt, men man er selvfølgelig i sikkerhed for omstrejfende krokodiller og den slags.

    SvarSlet
  2. Hvor ser det fedt ud...og hvis man har tisset godt og grundigt af inden man tørner ind kan det vel klares med en enkelt gang...Fed måde at campere på...

    SvarSlet
  3. Det fungerer bare så godt. Vi har sovet fantastisk der oppe, sidset nat. Ja og evt. rovdyr skal være ret højbenede. Jeg tror på at vi får meget glæde af det.

    SvarSlet